Βιολογική MBR devs May 19, 2022

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ MBR (Membrane Bio-Reactor)

Η μέθοδος βιολογικής επεξεργασίας με μεμβράνες (MBR) βασίζεται σε πρωτοποριακή τεχνολογία και διαφέρει από άλλες συμβατικές μονάδες βιολογικής επεξεργασίας με παρόμοια δυναμικότητα και μέγεθος. Η επεξεργασία είναι ταχύρρυθμη και η απόδοση είναι πολύ μεγαλύτερη. Τα επεξεργασμένα υγρά απόβλητα προς επαναχρησιμοποίηση που προσφέρει η μέθοδος αυτή, έχουν μεγαλύτερη διαύγεια και καλύτερη ποιότητα από αυτά προηγούμενων μεθόδων.
Για το διαχωρισμό των στερεών από τα υγρά και για τη βιοδιάσπαση της οργανικής ύλης, γίνεται ένας συνδυασμός του βασικού συστήματος της ενεργής ιλύος με ένα σύστημα διύλισης μέσω μεμβρανών.

Η MET Aqua Water Technologies Systems συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες παγκοσμίως, διαθέτει τα πλέον σύγχρονα συστήματα βιολογικής επεξεργασίας μεθόδου MBR και σας παρέχει εγγυημένα και άριστα αποτελέσματα.

Η αγάπη για το περιβάλλον, η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, η συνεχής εναρμόνιση με την Ευρωπαϊκή και Ελληνική Νομοθεσία, η υπευθυνότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες, η τεχνική υποστήριξη και η συνεχής βελτίωση της τεχνογνωσίας, είναι οι αρχές στις οποίες βασίζεται η MET Aqua water technologies systems και σήμερα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του τομέα των βιολογικού καθαρισμού υγρών αποβλήτων, ανταποκρινόμενη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Η εταιρεία μας έχει τις πλέον αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις, πιστοποιημένες και κατάλληλες για την επεξεργασία του βιολογικού καθαρισμού για κάθε περίπτωση, με ελάχιστο κόστος συντήρησης και άριστα αποτελέσματα.
Στην MET Aqua water technology systems θα βρείτε ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων συστημάτων επεξεργασίας αποβλήτων για ξενοδοχειακές μονάδες, εργοστάσια, βιομηχανίες, κατοικίες, εστιατόρια κ.λπ.