Φίλτρα Πολυστρωματικής Κλίνης devs May 18, 2022
Ναυτιλία > Φίλτρανση νερού > Φίλτρα Πολυστρωματικής Κλίνης

Η MET Aqua water technology systems έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει φίλτρα πολυστρωματικής κλίνης διαφορετικών τύπων και σύμφωνα με τις προδιαγραφές κάθε εφαρμογής.

Τα φίλτρα αυτά είναι ειδικές κατασκευές με συγκεκριμένη σχεδίαση και αποτελούνται από κατακόρυφα κυλινδρικά βαρέως τύπου σκληρά δοχεία πληρωτικού υλικού, ενισχυµένα για µεγάλη µηχανική αντοχή και με αντιδιαβρωτική προστασία.

Το πληρωτικό υλικό τοποθετείται σε κλίνες και αποτελείται από υλικά φίλτρανσης διαφορετικής κοκκοµετρίας όπως ο χαλαζίας, ο ανθρακίτης, ο ενεργός άνθρακας, ο ζεόλιθος, ειδικές ρυτίνες κ.α.

Στο πάνω µέρος του φίλτρου βρίσκεται το υλικό µε το µεγαλύτερο µέγεθος κόκκου και το νερό διέρχεται µε ροή από πάνω προς τα κάτω.

Τα συγκεκριμένα φίλτρα έχουν εφαρμογή στα δίκτυα ύδρευσης, στην επεξεργασία λυμάτων, στα νερά γεωτρήσεων, στην προεπεξεργασία θαλασσινού νερού κ.λπ. Η λειτουργία τους γίνεται χειροκίνητα ή αυτόματα από την βαλβίδα προγραμματισμού.
Βάσει της χημικής ανάλυσης του νερού γίνεται η σωστή διαβάθμιση των πληρωτικών υλικών (ρυτίνες και ορυκτά πετρώματα), που αφαιρούν από το νερό τα στοιχεία για τα οποία έχουν επιλεγεί, όπως τα σωματίδια, τη θολότητα, τα μικρόβια, το αρσενικό, το μαγγάνιο, το υδρόθειο, το βόριο, το χλώριο, ο σίδηρος κ.λπ.

Κάποια από τα πλεονεκτήματα της φίλτρανσης αυτής είναι το χαμηλό λειτουργικό κόστος λόγω της μεγάλης αντοχής των πληρωτικών υλικών, αλλά και η αντίστροφη πλύση, μέσω της οποίας αφαιρούνται όλα τα κατακρατημένα σωματίδια.

Η MET Aqua water technology systems διαθέτει πολύ μεγάλη γκάμα πολυστρωματικών φίλτρων και προσφέρει εγγυημένα αποτελέσματα εφ’ όρου ζωής.
Επισκεφθείτε μας ή καλέστε στα τηλέφωνα του κέντρου για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για την επιλογή σας.

fa78cac50bf556781579d4cc9bdc1303
Επικοινωνήστε μαζί μας:

Ζητήστε πληροφορίες στα τηλέφωνα της εταιρείας μας.
Οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να δώσουν λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα του συγκεκριμένου τομέα. Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητο χημικό εργαστήριο για τις προαπαιτούμενες αναλύσεις των δειγμάτων νερού πριν από κάθε μελέτη.