Εταιρεία devs May 16, 2022
Εταιρεία

METAQUA Water Technology Systems

H MetAqua Water Technology Systems είναι μια ελληνική εταιρία που εξειδικεύεται σε τεχνολογίες συστημάτων επεξεργασίας νερού και διαχείρισης υδάτων. Η εταιρία στελεχωμένη με επιστημονικό και τεχνικό δυναμικό, ερευνά, κατασκευάζει και εγκαθιστά, συστήματα επεξεργασίας νερού σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Η MetAqua ακολουθεί τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και δημιουργεί προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις για όλες τις χρήσεις.

H MetAqua Water Technology Systems διαθέτει σύγχρονο χημικό εργαστήριο και λειτουργεί πάντοτε σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της, αλλά και  με σεβασμό στο περιβάλλον.

Ακόμα και μετά την εγκατάσταση οποιουδήποτε συστήματος φίλτρανσης, μέσα στο πλαίσιο της τεχνικής υποστήριξης και ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης, η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

metaqua2.jpg
Διαθέτουμε:
  • Φίλτρα ορυκτών πετρωμάτων (πολυστρωματικά)
  • Συστήματα χλωρίωσης
  • Φίλτρα – μειωτές αρσενικού
  • Συστήματα επεξεργασίας υγρών αποβλήτων - Βιολογικούς καθαρισμούς
  • Ψηφιακούς ελεγκτές
  • Αμπερομετρικούς αναλυτές
20
+
Χρόνια Τεχνογνωσίας

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας η METAQUA WTS έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του τομέα, παρέχοντας λύσεις και προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πολλά πεδιά εφαρμογών.
Συνεργαζόμαστε με πελάτες διαφόρων βιομηχανιών και τομέων με δέσμευσή μας την παροχή υπηρεσιών και πιστοποιημένων προϊόντων διατηρώντας ταυτόχρονα την ευαισθησία και τον επαγγελματισμό προς όλους.

MAX MAGNETIC - ΕΚΠΑ

Η συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο Αθηνών - ΕΚΠΑ

Η εταιρία μας διατηρεί ανοιχτή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τομέας Οικονομικής Γεωλογίας & Γεωχημείας, Εργαστήριο Αναλυτικής Γεωχημείας, Υδροχημείας & Εδαφοχημείας, διεξάγει από κοινού έρευνες καθώς και δειγματοληψίες – Χημικές αναλύσεις σε εφαρμοσμένες εγκαταστάσεις επισφραγίζοντας τα αξιόπιστα αποτελέσματα του συστήματος, MAX MAGNETIC, με βεβαίωση καλής αποτελεσματικότητάς του. Επίσης συνεργάζεται με ιδιωτικά εργαστήρια ψηφιακής ηλεκτρονικής τεχνολογίας Αμερικής όπου κατασκευάζονται κατά αποκλειστικότητα τα ηλεκτρονικά τμήματα του καινοτόμου συστήματος Max-Magnetic Eco water solution.

METAQUA WTS

Ηροδότου 25, Μέγαρα Αττικής, 19100

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 22960 24341
Fax: 2296022051

Συνδεθείτε μαζί μας στα social media